Diskuze: MessageBox v ASP.NET

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) MessageBox v ASP.NET American English version English version

Avatar
N-nojmi
Člen
Avatar
N-nojmi:

Zdravím,

chtěl bych zprovoznit MessageBox a ASP.NET aplikaci.

Bohužel se nějak nedaří. Je to vůbec možné zprovoznit, nebo to budu muset řešit přes JavaScriptový Alert?

Kód je následující:

try
            {
                sql.UlozitZaznam(TextBox2.Text, TextBox1.Text, DropDownList1.SelectedItem.ToString(), DropDownList2.SelectedItem.ToString(), TextBox4.Text);
                LabelVysledek.Text = "ODESLÁNO - Za Vaše připomínky a náměty děkujeme";
                Button1.Visible = false;
            }
            catch (Exception)
            {
                MessageBox.Show("Zápis se nezdařil", "Chyba", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.ServiceNotification);
            }

Díky za ochotu s pomocí

Odpovědět 14.5.2015 11:34
Není hloupých lidí, jen lidí co málo používají google...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na N-nojmi
David Čápka:

Použil bych jQueryUI, mají tam docela pěkné dialogy. Ale spíše se tyhle zprávičky zobrazují jako barevný div někde nad článkem, vyskakovací okénka jsou dobrá na desktopu, na webu docela otravují.

Nahoru Odpovědět  +2 14.5.2015 11:45
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na N-nojmi
vodslon:

Ahoj, nejsem moc Asp.net, ale myslím, že MessageBox nejde použít, navíc se vysakovací okna se nedělají. Spíše se to řeší vypísem přímo do stránky + ta Metoda Sql.UlozitZaznam si myslí, že Ti vyhodí chybu až v tom UlozitZaznam, takže tady by Ti to do Catchu neskočilo.

 
Nahoru Odpovědět 14.5.2015 11:53
Avatar
N-nojmi
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
N-nojmi:

Super nápad, díky za radu.

Nahoru Odpovědět 14.5.2015 12:23
Není hloupých lidí, jen lidí co málo používají google...
Avatar
Odpovídá na N-nojmi
Michal Štěpánek:

Když už tam máš ten "LabelVysledek", tak ten error zobraz v něm...

Nahoru Odpovědět  +1 14.5.2015 12:35
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.