Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
mám takový jednoduchý web a nečekal jsem, že by mohly nastat potíže s kompabilitou prohlížečů. V podstatě eviduji pouze 3 problémy. Některé neberou v potaz margin-left: auto; margin-right: 24px; - některé navíc ani výšku (top). Dále některé ignorují width a jiné stylování - což snad ani ovlivnit nemohu. Ale třetí skupina mne překvapuje nejvíce. Zde dochází k násobení - z jednoho odstavce se udělá 5 - 8 - a okno prohlížeče je neuvěřitelně dlouhé. Navíc se násobí i menu - ol menu v tagu aside. Cokoliv Vás napadne uvítám... Děkuji.

 
Odpovědět 4.9.2012 15:59
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Pořád je tam error, nevím jestli něco děláš nebo padá ten hosting. Každopádně to zkus zvalidovat, většinou když něco takhle blbne, tak to je proto, že je to nevalidní.

Nahoru Odpovědět 4.9.2012 16:12
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Validní to je. Publikovl jsem - proto errory...

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 16:17
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Ten odstavec je tam fyzicky několikrát, to není problém prohlížeče.

Nahoru Odpovědět 4.9.2012 16:29
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Ale on je tam jen jednou...

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 16:35
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Není tam jen jeden odstavec. Ale já se bavím o zobrazení jednoho odstavce vícekrát pod sebou... Stejně tak u menu...

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 16:41
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:

Nechápu, proč máš DOCTYPE až na 3. řádku. Některé prohlížeče z toho mohou být zmatené a nemusí tušit, že se jedná o HTML5.

Nechtěl jsi tu stránku náhodou v XHTML5? Místo znakových entit můžeš použít normální znaky UTF-8. Znakovou sadu máš definovánu správně v hlavičce HTTP.

Nahoru Odpovědět 4.9.2012 19:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Pořád chci - web se teprve vyvíjí... Doctype nikdy nebudu moci mít na prvním řádku - v ASP se musí deklarovat prvně stránka...

<%@ Master Language="C#" Inherits="System.Web.Mvc.ViewMasterPage" %>
 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 20:07
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Takže si myslím, že to nehraje roli - viz MDF..

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 20:08
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Tak pardon - jde to - dal jsem to na stejný řádek... :)

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2012 20:15
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.