Avatar
Garrom Orc Shaman:

Ahoj všichni. Nevíte kde bych mohl stáhnout MonoDevelop verze 3.0 hledal jsem snad všude..na google, na seznam po různých fórech a nemůžu to najít. potřebuji verzi 3.0 protože je to poslední verze kde je vše (až na projekty) ve stejné složce (kvůli nošení na usb) a zároveň první verze která podporuje Okenní aplikace(v poslední době bych se na ně chtěl zaměřit). samozřejmě hledám verzi 3.0 na platformu Microsoft Windows.
Budu rád za link nebo radu kde hledat.
předem všem děkuju za reakce :-)

Odpovědět 8. března 17:18
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Garrom Orc Shaman:

#EDIT nehledám monodevelop 3.0 hledám jakékoli IDE na C# které může běžet na winXP a z usb disku (bez adm.práv), samozřejmě pod podmínkou že je na hostujícím zařízení potřebná verze .Net framework

Nahoru Odpovědět 8. března 22:15
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
ostrozan:

Na XP jede Visual C#2010 Express.

Mono develop je řekl bych jen na Linux.
Na Windows je to xamarin - tam ale potřebuješ ještě Gtk#

 
Nahoru Odpovědět 8. března 23:07
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Štefan Pružinský:

Ahoj,
ak potrebuješ portable IDE rozbehnuteľné na Windows XP môžeš využiť staršie verzie Visual Studia (2008 a nižšie, 2008 vyžaduje Service Pack 3) prípadne niektorú zo starších vezií SharpDevelop-u (http://www.icsharpcode.net/…SD/Download/ - pod nadpisom Downloads on This Page).
Ak sa nemýlim, tak SharpDevelop sa už ale bohužiaľ nevyvíja, čo sa týka lepšej voľby tak je to určite VS.
Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohol. :)

Nahoru Odpovědět 8. března 23:14
Najefektívnejším spôsobom debuggingu je modlitba. :)
Avatar
Garrom Orc Shaman:

VS na USB ? já myslel že má hromadu zápisů do registru kvůli kterým to na flashce nosit nejde. Co se tíče SharpDevelop děkuju za návrh ale už jsem ho zkoušel a nevyhovuje mi. nicméně myšlenka "Visual Studio na USB" zní docela zajímavě :-)

Poznámka : Doma mám win7 ..... ale v opravně, momentálně mám k dispozici WinXp(škola, vypujčený netbook s intelAtom a 1Gb ram ;-( ), winVista(Knihovna)

Nahoru Odpovědět 9. března 8:00
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Garrom Orc Shaman:

VS na usb nejde nainstalovat ani přetáhnout (kopírovat) asi skončím u sharpdevelop...

Nahoru Odpovědět 10. března 9:54
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Člen:

Ako editor môžeš použiť hocičo napr. Notepad++
Kompilátor (csc.exe) je súčasťou inštalácie .NET frameworku...

Nahoru Odpovědět 10. března 11:39
...
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Člen:

Alebo si na USB nainštaluj Windows. Nabootuj z neho PC a nainštaluj si Visual C# - najlepšie 2010 (nie je náročné). Problém vyriešený.

Nahoru Odpovědět  -3 10. března 12:57
...
Avatar
Odpovídá na Člen
Petr Čech (czubehead):

Instalovat OS na USB je špatný nápad, to USB to zničí kvůli omezenému počtu zápisů a navíc by to bylo příliš pomalé. Jde to udělat s Linuxy, ale Windows na nic takového nejsou dělané. Myslím, že snad W10 enterprise něco takového umí, ale ten asi nemá.

Nahoru Odpovědět  +2 10. března 15:40
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Garrom Orc Shaman:

to máš pravdu, v tom že je to špatný nápad i v tom že nemám win10 a upřímně ho nemám rád... já budu mít vždy XP nebo Win7

Doma mám win7 ..... ale v opravně, momentálně mám k dispozici WinXp(škola, vypujčený netbook s intelAtom a 1Gb ram ;-( ), winVista(Knihovna)

toto bylo zmíněno několik příspěvků zpět, stále se to nezměnilo.... víte v mém notebooku s win7 odešel větráček v servisu objednali noví měl by přít za 2-3 týdny...... teď mně tak napadá že to je asi 3 týdny zpět co mi to řekli ... ale s tím vás nebudu zatěžovat to jen aby jste věděli proč ho nemám k dispozici.

neexistuje něco jako "Externí registr" že bych VS nainstaloval na usb a mněl bych tam i klíče z registru...... ovšem to by vyžadovalo zapisování do registru hostícího počítače a tím pádem adm.oprávnění.

Nahoru Odpovědět 11. března 11:44
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Petr Čech (czubehead):

Obávám se, že neexistuje způsob, jak dosáhnout toho, co chceš udělat, zvlášť na Win XP. IMHO bys měl prostě počkat, než ti přijde ntb.

Nahoru Odpovědět 11. března 16:34
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Garrom Orc Shaman:

Máš pravdu.... už je to 3th týden, už by měl být hotový.

VAROVÁNÍ : Následující řádky jsou offtopic
ps. Neví někdo proč z online obchodů objednáte a přijde to do pár dní ale když objednáváte větráček přímo od firmy trvá to tři týdny ?

Nahoru Odpovědět 13. března 21:39
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Odpovídá na Člen
Garrom Orc Shaman:

To je špatní nápad (výše zdůvodněno)

#No Offense
krom toho je to blbost z toho důvodu že abych to mohl nabootoat z flasky musel bych do biosu a nastavit mojí flashku jako zařízení pro boot ..... opravdu si myslíš že to nemají chráněné heslem ?

Nahoru Odpovědět  -2 13. března 21:43
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Člen:

Zmena boot zariadenia nevyžaduje heslo...

Nahoru Odpovědět  ±0 14. března 7:26
...
Avatar
Odpovídá na Člen
Petr Čech (czubehead):

Ale dá se nastavit. Většinou.

Nahoru Odpovědět  +2 14. března 14:53
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Garrom Orc Shaman:

ano to dá a ve škole a knihovně to mají

Nahoru Odpovědět  +2 14. března 22:15
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Avatar
Michal Huff
Člen
Avatar
Odpovídá na Garrom Orc Shaman
Michal Huff:

Zkus SharpDevelop - http://www.icsharpcode.net/…Default.aspx . Já ho používám, protože u Visual Studia mi to při instalaci vyhodilo chybu s nějakým team explorerem. A SharpDevelop funguje a neinstaluje se tak dlouho. A na WinXP by taky měl jít.

Nahoru Odpovědět 16. března 18:42
Než položím hloupou otázku, použiji google.
Avatar
Odpovídá na Michal Huff
Garrom Orc Shaman:

děkuji za reakci ovšem včera jsem usoudil že se vrátím k GMS a C# zatím odložím dokud tomu nebudu víc rozumět.
ps. sharpdevelop jsem zkoušel a nevyhovuje mi, je to příliš odlišné od toho na co jsem zvyklí
MYSLÍM ŽE TOTO VLÁKNO SE DÁ POVAŽOVAT ZA UZAVŘENÉ

Nahoru Odpovědět  +1 16. března 18:51
We're orcs, maybe we are not always wise or beautiful, but we will always be strong, outnumbered and well armed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 18 zpráv z 18.