Avatar
anondan725
Člen
Avatar
anondan725:

Ahoj, programuji aplikaci v VB .NET. A potřebuji aby se automatycky spouštěla hudba. Ne abych musel někam klikat. Ja jsem vytvořim timer1.

Sub Main()
Timer1.start()
End Sub

A v timer1 jsem napsal:

My.Computer.Au­dio.Play(My.Re­sources.Nějaka hudba, AudioPlayMode­.BackgroundLo­op)

V properties jsem tam přidal hudbu. A když jsem to spustil nefungovaloto.
Prosim o pomoc!!!!!!!!!!!!! :(
:(

 
Odpovědět 21.4.2014 19:22
Avatar
Daniel Kosík (Ghost4Man):

Proč používat timer? Stačí dát spuštění hudby do eventu Load:

Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        My.Computer.Audio.Play(My.Resources.Nějaka hudba, AudioPlayMode.BackgroundLoop)
End Sub
Nahoru Odpovědět  +1 27.4.2014 18:05
Všechno na světě můžete chtít. Jenom nemůžete chtít, aby se vám chtělo.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.