Diskuze: Něco jako CMD ???? [VB]

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Něco jako CMD ???? [VB] American English version English version

Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak odeslat příkaz do konzole... + jak získat to co to vrátí. Př.: Když napíšu do CMD "dasjudbas" vrátí to toto "dasjudbas není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru." chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak ten text (v uvozovkách) "vytáhnout" z cmd a dát ho například do TextBoxu. Děkuji za odpovědi

 
Odpovědět 11.6.2014 15:30
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Ondrca:

jak to vytáhnout nevím, ale můžeš používat CMD normálně přes Process.Start() - takto to má C# na VB si to dogoogli :)

Nahoru Odpovědět 11.6.2014 15:32
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:

Třída Process má stream ze standardního výstupu. Odtamtud si to vyzobni.

 
Nahoru Odpovědět 12.6.2014 11:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.