Diskuze: Nespusti sa program

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Nespusti sa program American English version English version

Avatar
Miroslav Holubek:

Ahojte,
mám napísaný program, ktorý ide spustiť bez problémov všade, až na windows server 2003 na ktorom má bežať, .NetFramework tam je nainštalovaný
Program sa na pár sekúnd objaví v procesoch a potom odtiaľ zmizne, neukáže žiadnu chybu ani nič...
Ďakujem za rady :)

Editováno 14.4.2014 8:35
 
Odpovědět 14.4.2014 8:35
Avatar
Odpovídá na Miroslav Holubek
Michal Štěpánek:

ten server je 32bit nebo 64bit? Aplikaci máš kompilovanou pro 32bit nebo pro 64bit?
Právě tento problém jsem řešil, když jsem chtěl spustit aplikaci kompilovanou pro AnyCPU na stroji 64bit. Když jsem ji zkompiloval pro x86, bylo vše OK

Editováno 14.4.2014 9:25
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 9:20
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Miroslav Holubek:

server je 32bit a aj aplikacia je 32 bit, teraz som skúšal na inom win server 2003 tiež 32bit a tam sa aplikácia spustila, nejde len na tom danom na ktorom má bežať

 
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 9:29
Avatar
Odpovídá na Miroslav Holubek
Michal Štěpánek:

a ten framework je na tom serveru v "té" správné verzi?

Nahoru Odpovědět 14.4.2014 9:49
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Miroslav Holubek:

áno, nainštalovaný je tam 3.5 a program vyžaduje 3.5, program pri spustení nevyhodí žiadnu chybu

 
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 9:51
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Miroslav Holubek
Lako:

A co je to za program? Nevyžaduje třeba instalaci ještě něčeho jiného? Nemáš tam třeba mediaElement, nebo tak něco? V čem píšeš ten program?
A nedá se to tam nějak odladit? Třeba že do toho přidáš takové debugovací hlášky..

 
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 10:34
Avatar
Miroslav Holubek:

program je písaný vo VB, program kontroluje dva procesy, ktoré zvyknú zamrznúť a keď zamrznú tak ich ukončí a znova spustí, takže by nemal vyžadovať nič
skúšal som do form1.designer.vb pridať msgbox, na mojom počítači ho pekne vypísalo, ale na tom servery už nie, takže nedošlo ani k vytvoreniu formu

Editováno 14.4.2014 10:42
 
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 10:42
Avatar
Miroslav Holubek:

problem je v premennej Dim oRs As New ADODB.Recordset akonahle zrusim ukladanie statistiky, tak program funguje ako ma, v tomto programe mi to problem nerobi, ale mam este druhy kde mam taky isty problem a ten potrebuje prepojenie

 
Nahoru Odpovědět 14.4.2014 15:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.