Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
potřeboval bych NumericUpDown s vlastním formátem. Zrovna včera jsem narazil na nějaký ComboBox - či prostě něco tohoto ražení a dnes - když to potřebuji - to nemohu najít... :)

Tedy potřeboval bych:

--- --

Třeba:

215 08

Děkuji.

 
Odpovědět 1.10.2012 11:09
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Co je to za formát? Myslím, že existuje něco jako MaskedTextBox, tam si nastavíš formát jaký chceš. Zdržel bych se tvorby vlastních controlů, je to cesta do pekla.

Nahoru Odpovědět 1.10.2012 14:53
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:

Pokud je to něco jako PSČ, určitě bych použil String nebo podobný formát. Nesnažil bych se z toho dělat číslo.

Nahoru Odpovědět 1.10.2012 15:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

To je přesně ono - děkuji...

Kit: Toto bylo mnohem jednodušší... (Stačilo do MaskedTextBoxu napsat: 000 00)

 
Nahoru Odpovědět 1.10.2012 17:28
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.