Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
jakub.maslan:

zdravím,
začínám s web designem a chtěl bych se zeptat jaký je nejvýhodnější způsob vytvoření menu..zatím jsem to udělal tak,že na každou položku dávám další odkaz,který odkazuje na další(v příkladu mám člena a když na něj člověk klikne
tak v dalším webovém formuláři se mu rozbalí info o něm a tak to mám na všechny členy,tím pádem mám asi už 20 aspx webových formulářů).začal jsem tímto způsobem dělat i fotogalerii,kde je menu z roků a při vybrání roku odkazuji zase na další webový formulář,kde je pár gifů a odkaz na rajče.Mám pocit,že funkci to splní,ale bojím se o pozdější dlouhé načítání a navíc je to zdlouhavé.poraďte prosím nebo mi hodtě odkaz na nějaký tutorial.děkuji :)

 
Odpovědět 5.3.2014 9:41
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
David Čápka:

Nějak nechápu otázku. Na co máš 20 formulářů?

Nahoru Odpovědět 7.3.2014 12:20
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
jakub.maslan:

no mám na mysli,že na každého člena odkazuji dalším webovým formulářem.protože když člověk potom klikne na jednoho člena,potom se mu rozklikne info o něm v dalším webovém formuláři.až budu doma dodám zdrojáky

 
Nahoru Odpovědět 7.3.2014 12:37
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
Jan Vargovský:

Takže když budeš mít 1000 členů, tak budeš mít 1000 souborů ?

Jsme zvědaví na zdrojáky :`

 
Nahoru Odpovědět  +2 7.3.2014 12:45
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
David Čápka:

Idčko člena si přeci můžeš propagovat v URL adrese. Je to tady ukázané v tutoriálu se zobrazováním článků, to je to samé jako tvůj případ: http://www.itnetwork.cz/…trace-clanku

Nahoru Odpovědět  +1 7.3.2014 12:47
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
jakub.maslan:

no a právě tohle jsem měl na mysli..šlo mě o to nedělat 1000 webových formulářů a udělat to čistě a jednoduše.děkuji za info :o)

 
Nahoru Odpovědět 9.3.2014 7:24
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.