Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Dejvos:

Ahoj, chci se zeptat jak bych mohl "napsat" nějaký text do "textboxu" který je na nějaké stránce např. na http://www.google.com/imghp?… vložit do toho pole třeba: devbook.
Chtěl bych aby to bylo ve WF a probíhalo to ve WebBrowseru....četl jsem na to hodně témat které založili ostatní ale nic z toho nefungovalo.
Vůbec nevím jestli to nějak jde udělat ale budu rád za každou odpověď.

Odpovědět 8.6.2014 16:52
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

pokud jsi autor té stránky, tak to jednoduše nastavíš

<input type="text" value="Ahoj světe" />

Pokud autor nejsi a jen děláš aplikaci, která to má zobrazit, tak to musíš podvrhnout v kódu, buď pomocí jednoduché editace toho HTML anebo JavaScriptem.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:00
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

Nevím jestli sis to četl celé....ale "autor" vyhledávání googlu nejsem :D teď vážně:ne autor nejsem kdybych byl tak by to nemělo co dělat se C#

A jednoduchá editace HTML by proběhla jak? Je mi jasné že to jde udělat přes nástroje vývojáře ale pokud to má být automatické a v C#?

Jinak dík za reakci

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:07
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

Jednoduše, načteš si obsah a upravíš ho. HTML je text a ten můžeš v C# měnit.

Jinak ano, četl jsem si to celé, hlavně slova "nějaké" a "např".

Editováno 8.6.2014 17:12
Nahoru Odpovědět  +1 8.6.2014 17:11
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

Ano obsah stránky si do textu načtu a modifikuju ale jak to udělám aby se to tak zobrazilo i ve WebBrowseru?
Abych nepsal "např" tak to zkusím takhle:
Chci napsat program který po kliknutí na tlačítko otevře http://www.google.com/imghp?… (google obrázky) a vloží do vyhledávání devbook a poté jen odešle Send.Keys("{EN­TER}"); aby se vyhledali obrázky pro dotaz devbook. Chci se tě teda zeptat jak bude vypadat fce která provede vyplnění toho pole? Moc dík.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:26
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

a co kdyby URL byla

https://www.google.cz/search?tbm=isch&q={HLEDANY_VYRAZ}

{HLEDANY_VYRAZ} nahradíš tím co hledáš.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:33
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
qwertyW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dejvos
qwertyW:

hledací odkaz na googlu jde zjednodušit do podoby

https://www.google.cz/search?q=text

takže jenom nahradíš text tím tvým textem a odešleš
E: misaz byl rachlejší

Editováno 8.6.2014 17:36
Nahoru Odpovědět  +1 8.6.2014 17:35
Programuji, tedy jsem.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na qwertyW
Dejvos:

Děkuju za odpověď, ale chtěl bych se ještě zeptat jestli by to stejně nešlo nějak přes tu úpravu těch HTML elementů protože věřím že by se to mohlo hodit (v případě že něco nepůjde přes GET ale POST).
Na tenhle případ s hledáním použiju způsob co jste psali vy.A s loginem na nějaký stránky jako je třeba FB by se to taky dalo udělat přes úpravu odkazu nebo by se musely upravit ty pole?
Dík za reakci.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:42
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na qwertyW
Michal Žůrek (misaz):

to ale vyhledává na webu, ne v obrázcích.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:45
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

pokud vím dobře i POST lze upravit a C# na to určitě nástoroje má. Pokud chceš měnit HTML, tak si hop jednoduše stáhneš, upravíš a do WebBrowseru ho nahraješ pomocí jeho vlastnosti DocumentText.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 17:47
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

Jo to máš pravdu o tom jak předat do WB data přes POST vím, ale nemaj dneska stránky zabezpečení který kontroluje zda je ten post ze stránky? kdybych se chtěl lognout na můj FB tak by jsem stejně post použít nemohl ne? Asi to půjdu zkusit a pak řeknu.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:02
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

a jak by to poznali? nastav si User-Agent na agenta nějakého prohlížeče a nepoznají vůbec nic.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:04
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

No tak ze C# se mi přihlásit nešlo tak jsem to dal na svůj hosting a výsledek? :Bezpečnostní upozornění
For your security, never enter your Facebook password on sites not located on Facebook.com :DD já řikal že to poznaj asi bych musel přepisovat všechny jejich hidden post hodnoty aby to nepoznali ;-)

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:49
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:51
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

http://mojesoubory.funsite.cz/fb.php zkus se připojit na svůj FB.....prostě to nejde jinak nevim kde mam změnit "User-agent"

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:56
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Michal Žůrek (misaz):

tak, ale počkej. C# nebo PHP?

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 18:57
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Dejvos:

Psal jsem:"No tak ze C# se mi přihlásit nešlo tak jsem to dal na svůj hosting a výsledek? :Bezpečnostní upozornění"
nešlo mi to nějak udělat abych předal ty hodnoty přes post na FB tak jsem si řekl že předávat přes post je lepší v PHP a dal to na hosting

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 19:00
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
qwertyW
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 19:16
Programuji, tedy jsem.
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:

Cross-site request forgery je standardní hack technika a je naivní si myslet, že byste s tím uspěli u google nebo FB.

To zadání je hodně podivný. Možná bude lepší když napíšeš co chceš dělat. Ty služby poskytujou svá API, takže místo vymýšlení podivností by ses k tomu mohl dostat jinak.

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 19:37
Avatar
Dejvos
Člen
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
Dejvos:

No tak jediná věc se kterou jsem sem do týhle diskuze přišel bylo jak upravit text textovýho pole v C# na stránce kterou nevlastním. Potom se to rozrostlo do ostatních věcí ale ta první mě zajímá pořád. Je jedno jak by se to mělo provádět(v prohlížeči||na WF v kontrolce WebBrowser) ale jde mi o to aby se to dalo použít jako automatický přihlášení na jakoukoliv stránku(samozřejmě kromě stránek kde se vyplňuje CAPTCHA) nebo prostě jenom vyplnění políček na stránce. Doufám že je to vysvětlený jednoznačně.
Dík za reakce.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 19:48
Neodsuzuj někoho za to co něco neumí, ale uznávej ho za to co umí.Čest nade vše.
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dejvos
Milan Křepelka:

Tak jsem koukal, půjde to
http://stackoverflow.com/…m-webbrowser

Pokus to máš pro školící úkoly, dobrý. Já bych si jen dovolil upozornit, že tuto funkci má každý slušný prohlížeč. V Opeře se tomu říká správce hesel a ten tuto funkci zastává velmi dobře. Předvyplní ti jméno, heslo na stránkách kde ses již jednou přihlašoval.

 
Nahoru Odpovědět 9.6.2014 8:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 21 zpráv z 21.