Diskuze: picturebox paint - viz Malovani

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) picturebox paint - viz Malovani American English version English version

Avatar
Empty
Člen
Avatar
Empty:

Ahoj, programuji 2D editor a tak se obracím s prosbou, pořeboval bych poradit.
Jde kreslit v picturebox?(udalost paint) a nevíte jaký kód použít? Chci to aby to bylo jak v malování...veznete barvu a stetcem kreslite, tohle potřebuji..prosim HELP! :)

 
Odpovědět 10.3.2013 21:53
Avatar
David
Redaktor
Avatar
David:

podiv se sem třeba ti to pomože http://www.youtube.com/watch?…

Nahoru Odpovědět 10.3.2013 21:55
Nic néni nemožné!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.