Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
tak nějak mi nejde tato metoda - přitom není důvod, proč by neměla - nebo je? :) Děkuji za připadnou pomoc.

 
Odpovědět 6.6.2012 20:41
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
matesax:

Tak jsem si napsal vlastní metodu,... :)

 
Nahoru Odpovědět 7.6.2012 8:17
Avatar
Odpovídá na matesax
David Jančík [sczdavos]:

Nezdáváš špatně parametr?

Point pointResult = Point.Parse("1,3");
Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:25
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík [sczdavos]
matesax:

Na parametru nezáleží - mám podvlněnou metodu Parse - za jakýchkoli okolností,...

 
Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:30
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Voláš Parse opravdu na třídě, nevoláš ji na instanci?

Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:34
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:38
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Tak jsem to zkoušel a také mi to podtrhne :D Nevím, divné, mělo by to být od .NET 3. Napsal bych si vlastní metodu.

Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:42
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Stalo se - koukni se nahoru. :)

 
Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:44
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:
 static T Parse<T>(string text)
{
    return (T)System.ComponentModel.TypeDescriptor.GetConverter(typeof(T)).ConvertFromInvariantString(text);
}
 
Nahoru Odpovědět 9.6.2012 8:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.