Avatar
Milan Nakonečný:

Ahoj, mám zadání, podle kterého jsem si vytvořil aplikaci pro jednoduchou registraci osob. Jedná se o WPF aplikaci napojenou na databázi, kde mám kolonky pro vytvoření nového uživatele, který se následně uloží do databáze a zobrazí v datagridu.

V aplikaci používám dědičnost, interface, práci s databází a potřeboval bych do toho ještě zakombinovat polymorfismus. Vím, jak funguje a jak ho naprogramovat, nejsem si ale jistý, kde ho v mojí aplikaci využít, aby to mělo nějaký smysl. Poradil by někdo?

Editováno 14.12.2015 13:50
 
Odpovědět 14.12.2015 13:48
Avatar
vajkuba1234
Člen
Avatar
Odpovídá na Milan Nakonečný
vajkuba1234:

Máš nějaké konkrétní zadání?

Nahoru Odpovědět 14.12.2015 14:03
No hope, no future, JUST WAR! For world peace Israel must be DESTROYED!
Avatar
Odpovídá na vajkuba1234
Milan Nakonečný:

No právě, že jenom v podobě toho, co se má použít, ale nic konkrétně. Do současného projektu jsem právě zahrnul všechno, až na ten polymorfismus.

 
Nahoru Odpovědět 14.12.2015 15:13
Avatar
vajkuba1234
Člen
Avatar
Odpovídá na Milan Nakonečný
vajkuba1234:

Tak to sepiš. Udělej analýzu a hoď to sem. Třeba se někdo chytí. :-)

Nahoru Odpovědět 14.12.2015 15:42
No hope, no future, JUST WAR! For world peace Israel must be DESTROYED!
Avatar
Milan Nakonečný:

Nevím, co k tomu více napsat. Má se jednat o WPF aplikaci napsanou v C#, která bude obsahovat základy OOP, dědičnost, interface, polymorfismus a bude pracovat s databází.

- Mám abstraktní Base třídu, z které dále dědím. Poslední třída je označená jako sealed.
- Mám to napojené na databázi, za pomoci entityframeworku.
- Je to WPF (MVVM) aplikace.
A teď už mi jen zbývá vytvořit interface s nějakou smysluplnou metodou, kterou použiju na ten polymorfismus. A tady právě nevím, na co v takové aplikaci, která jen eviduje lidi, ten polymorfismus použít.

Editováno 14.12.2015 16:50
 
Nahoru Odpovědět 14.12.2015 16:49
Avatar
Odpovídá na Milan Nakonečný
Petr Čech (czubehead):

Udělej admina, který bude moct editovat ostatní
...to je vlastně blbost...
Tak udělej 2-fázové ověření uživatele, nějaké primitivní.

Editováno 14.12.2015 17:06
Nahoru Odpovědět 14.12.2015 17:03
Why so serious? -Joker
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.