Diskuze: pomoooooc

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) pomoooooc American English version English version

Avatar
lopi.trucker
Člen
Avatar
lopi.trucker:

nevíte někdo jak by se to dalo ošetřit? Při spuštění na xp mi vyskočí tato chybová hláška:

See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ComponentModel.Win32Exception: Operace byla dokončena úspěšně
   at System.Drawing.Icon.Initialize(Int32 width, Int32 height)
   at System.Drawing.Icon..ctor(SerializationInfo info, StreamingContext context)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at System.RuntimeMethodHandle._SerializationInvoke(Object target, SignatureStruct& declaringTypeSig, SerializationInfo info, StreamingContext context)
   at System.Reflection.RuntimeConstructorInfo.SerializationInvoke(Object target, SerializationInfo info, StreamingContext context)
   at System.Runtime.Serialization.ObjectManager.CompleteISerializableObject(Object obj, SerializationInfo info, StreamingContext context)
   at System.Runtime.Serialization.ObjectManager.FixupSpecialObject(ObjectHolder holder)
   at System.Runtime.Serialization.ObjectManager.DoFixups()
   at System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.ObjectReader.Deserialize(HeaderHandler handler, __BinaryParser serParser, Boolean fCheck, Boolean isCrossAppDomain, IMethodCallMessage methodCallMessage)
   at System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.BinaryFormatter.Deserialize(Stream serializationStream, HeaderHandler handler, Boolean fCheck, Boolean isCrossAppDomain, IMethodCallMessage methodCallMessage)
   at System.Resources.ResourceReader.DeserializeObject(Int32 typeIndex)
   at System.Resources.ResourceReader.LoadObjectV2(Int32 pos, ResourceTypeCode& typeCode)
   at System.Resources.ResourceReader.LoadObject(Int32 pos, ResourceTypeCode& typeCode)
   at System.Resources.RuntimeResourceSet.GetObject(String key, Boolean ignoreCase, Boolean isString)
   at System.Resources.RuntimeResourceSet.GetObject(String key, Boolean ignoreCase)
   at System.Resources.ResourceManager.GetObject(String name, CultureInfo culture, Boolean wrapUnmanagedMemStream)
   at System.Resources.ResourceManager.GetObject(String name)
   at vyslednaUrokovaSazba.messBox.InitializeComponent()
   at vyslednaUrokovaSazba.messBox..ctor(String text)
   at vyslednaUrokovaSazba.Form1.Form1_KeyPress(Object sender, KeyEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnKeyUp(KeyEventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.ProcessKeyEventArgs(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ProcessKeyMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.WmKeyChar(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.TextBoxBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.TextBox.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3649 (GDR.050727-3600)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
vyslednaUrokovaSazba
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Lopi007/vus/vyslednaUrokovaSazba.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3645 (GDR.050727-3600)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3644 (GDR.050727-3600)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.3644 (GDR.050727-3600)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.

nějaký nápad?

 
Odpovědět  -2 31.7.2013 11:30
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na lopi.trucker
David Čápka:
  1. Na vlákno nazvané Pomóooooc ti tu nikdo už z principu odpovídat nebude.
  2. Mohlo by tě napadnout, že je potřeba poslat zdrojový kód aplikace nebo alespoň o co se jedná.
Nahoru Odpovědět  +1 31.7.2013 11:37
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
lopi.trucker
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
lopi.trucker:

Ups pardon mám aplikaci která volá jiný form který slouží jako messageBox. v té aplikaci mám dva ten druhý funguje jako info o aplikaci ale když zavolám ten varovný tak mi vyskočí tahle hláška, ale jen na xp tady je kod který volá ten form:

SystemSounds.Asterisk.Play();
                string text = "Nejsou vyplněna všechna pole!!!";
                messBox messBox = new messBox(text);
                minimalizuj = false;
                messBox.ShowDialog();
                minimalizuj = true;

a tady je ten messBox:

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace vyslednaUrokovaSazba
{
    public partial class messBox : Form
    {
        public messBox(string text)
        {
            InitializeComponent();

            if (text.Length > 50)
            {
                label1.Font = new Font("Microsoft Sans Serif", 9);
                label1.Text = text;
            }
            else
            {
                label1.Font = new Font("Microsoft Sans Serif", 15);
                label1.Text = text;
            }

        }

        //Point pozice = new Point((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - this.Width) / 2, (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - this.Height) / 2);
        bool minimalizuj = true;

        private void messBox_Move(object sender, EventArgs e)
        {
            Point pozice = new Point((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - this.Width) / 2, (Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - this.Height) / 2);
            this.Location = pozice;
        }

        private void messBox_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
        {
            if (e.KeyCode == Keys.Snapshot)
            {
                Clipboard.Clear();
                minimalizuj = false;
                MessageBox.Show("Tato funkce je zakázána!");
                minimalizuj = true;
            }
        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            this.Close();
        }
    }
}

netuším proč mi to dělá bordel jen na xp na w8 jsem to netestoval

 
Nahoru Odpovědět 31.7.2013 11:53
Avatar
lopi.trucker
Člen
Avatar
lopi.trucker:

tak vyřešeno 8-)

 
Nahoru Odpovědět 31.7.2013 12:22
Avatar
Libor Šimo (libcosenior):

Ďakujeme, že si nám vysvetlil, ako si to vyriešil. o_O

Nahoru Odpovědět 31.7.2013 13:44
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
lopi.trucker
Člen
Avatar
Odpovídá na Libor Šimo (libcosenior)
lopi.trucker:

už du na to :D
byl tam spatně převedený obrázek jedna strana měla pomerněco jako 643213165464321 x 126 proto se nemohl vykreslit

prostě hloupost, ale to já mám takhle často, že zamrzám na totálních capinách ;)

 
Nahoru Odpovědět 31.7.2013 16:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.