Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:

Ahoj lidi,
mám knihovnu DLL, která normálně v systémech není, ale ve svém programu bych ji chtěl používat. Nechci ji mít přicpanou vedle programu (to by bylo až druhé řešení), tak se chci zeptat, jestli se to nedá nějak "přikompilovat" či něco takového k tomu programu do EXE
Díky moc za odpovědi

Odpovědět 24.3.2015 16:51
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Jan Vargovský:

Jde to x způsoby, stačí googlit.

 
Nahoru Odpovědět 24.3.2015 18:14
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondrca
vodslon:

Ahoj, Kouknul jsem na google a všichni používají

http://www.microsoft.com/…details.aspx?…

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 25.3.2015 9:53
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.