Diskuze: praca s pictureboc popripade generovani dll pro user control

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) praca s pictureboc popripade generovani dll pro user control American English version English version

Avatar
tadeas1234
Člen
Avatar
tadeas1234:

Zdravim, jakym štilem sa gereneruju dll z windows form pro user control? alebo bylo by lepšie spravit každu jednu vec na zvlašt form ? alebo cez picture boxy? lebo ta P*** nechce v VS 2013 fungovat.

http://www.codeproject.com/Articles/27411/C-Avionic-Instrument-Controls
 
Odpovědět 7. března 20:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.