Avatar
Jakub Bulin
Člen
Avatar
Jakub Bulin:

Ahoj,

Mam nekolik textboxu ve formulari (textBox1, textBox2, textBox3 ...). Jak dokazu pristoupit k nekteremu textBoxu a zapsat string do vlastnosti Text, kdyz ID konkretniho textboxu je ulozeno v promene typu string.
Napr string s = textBox1;

Diky

 
Odpovědět 1. srpna 17:46
Avatar
David Oczka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Bulin
David Oczka:

Zkus třeba toto:

string s = "textBox1";
TextBox textBox = this.Controls.Find(s, true).FirstOrDefault() as TextBox;
 
Nahoru Odpovědět 1. srpna 18:22
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.