Avatar
Matyáš Černohous (Matesak):

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak si můžu předat proměnné mezi 2 formy. Zkoušel jsem

public int xxx = 10;

když jsem tu proměnnou chtěl vypsat ve form2

Form1 form = new Form1();
                        label1.Text = form.xxx.ToString();

tak to fungovalo, ale když jsem použil

public int xxx;

a ve form1 pak uživatel nastavil xxx na nějakou hodnotu, tak se mi ve form2 zobrazila 0.

 
Odpovědět 13.10.2013 20:05
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.