Diskuze: problém s console application

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) problém s console application American English version English version

Avatar
dawes12
Člen
Avatar
dawes12:

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde ve visual studiu 2012 najdu console application

 
Odpovědět 30.5.2013 21:21
Avatar
Odpovídá na dawes12
Michal Žůrek (misaz):

máš stažené Express pro windows 8, potřebuješ Express pro desktop.

Nahoru Odpovědět  +2 30.5.2013 21:23
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
lvictoryl
Člen
Avatar
lvictoryl:

Klikni na kolonku Visual C# a v nabídce máš hnedka Console Application...

 
Nahoru Odpovědět 30.5.2013 21:23
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Bože - utekl jsem včas! :) Minimálně prázdný projekt tam musí být - stačí ti přec jen jedna třída s Main metodou...

 
Nahoru Odpovědět 30.5.2013 21:23
Avatar
dawes12
Člen
Avatar
dawes12:

no moc nevim o čem to mluvíte ale děkuji.A desktop je jen 32 bit.

 
Nahoru Odpovědět 30.5.2013 21:33
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na dawes12
David Čápka:

Měl by být i 64, stáhni si ho a budeš tam mít projekty které potřebuješ.

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 9:13
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
dawes12
Člen
Avatar
dawes12:

na MSDN je pouze 32 .A nešla by nějaká jiná verze ??

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 14:47
Avatar
Odpovídá na dawes12
Michal Žůrek (misaz):

Chceš snad aplikace pro plochu dělat v IDE pro mobil?

na http://www.microsoft.com/…dows-desktop máš psané že to umí jak 32 bit tak 64 bit.

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 14:51
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.