Diskuze: Problém s konstruktorem

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Problém s konstruktorem American English version English version

Avatar
1001001
Člen
Avatar
1001001:

Ahoj mám jednoduché okno (winFoms), kde přes tlačítko otevírám druhé okno. A jako parametr tomu dávám instanci třídy Databaze:

 private Databaze databaze = new Databaze();

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Form2 form2 = new Form2(databaze);
            form2.ShowDialog();
        }

Jenže to nejde předat v konstruktoru ve druhém okně:

private Databaze databaze;


        public Form2(Databaze databaze)
        {
            InitializeComponent();
            // TODO: Complete member initialization
            this.databaze = databaze;
        }

končí to vždy chybou (viz.obrázek).

Díval jsem se i na tutoriál co psal sdraco, tam byla úplně stejná situace a vše proběhlo v pohodě nevíte kde je problém?

 
Odpovědět 19.1.2014 13:39
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 1001001
Petr Nymsa:

Třídu databáze udělej jako public

Nahoru Odpovědět 19.1.2014 14:56
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
1001001
Člen
Avatar
1001001:

:D díkes

 
Nahoru Odpovědět 19.1.2014 15:41
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.