Diskuze: problém s MessageBoxButton -wpf

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) problém s MessageBoxButton -wpf American English version English version

Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:

ať dělám, co dělám - v messageBoxu se mi nastaví vždy buttonOk - i když zadávám jiný - viz obr.
dělá mi to jen v kombinaci VS2010 + W7 - na jiném stroji, kdemám ještě XP je to v pořádku - nevíte někdo co s tím?

Editováno 8.6.2014 21:28
 
Odpovědět 8.6.2014 21:25
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Michal Žůrek (misaz):

to je nějaký aprílový žert, ty hlášky co jsou v kódu se neshodují s těmi na dialogu. V kódu je offline s pomlčkou v dialogu s mezerou. V hlavičce dialogu je Pozor, zatím co v kódu úplně něco jiného.

Nahoru Odpovědět  +1 8.6.2014 21:48
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Lukáš Slabý (LynSis):

Podle mého se to nějak blbě načetlo a načítato starou verzi kodu. ???

 
Nahoru Odpovědět  ±0 8.6.2014 22:19
Avatar
Odpovídá na Lukáš Slabý (LynSis)
Michal Žůrek (misaz):

jediné co je možné, je že jsi tu aplikaci měl otevřenou, tudiž to exe nešlo přepsat a aplikace nezkompilovala. Zavři aplikaci a v nabídce Buid dej Rebuild solution.

Nahoru Odpovědět 8.6.2014 22:25
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Nahoru Odpovědět 8.6.2014 22:45
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
ostrozan:

není to ani žert (aspoň ne ode mně)
ani aplikace nebyla otevřená - zkusil jsem i zavřít VS a restartovat PC a spustit jen samotný .exe - ale je to to samé

asi to je nějaká původní verze toho messageBoxu, ale proč se tam vytrvale drží a nezkompiluje se ta nová, to mi nejde do hlavy

Editováno 9.6.2014 11:39
 
Nahoru Odpovědět 9.6.2014 11:35
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Jan Vargovský:

Protože je v kódu nějaká chyba.

 
Nahoru Odpovědět 9.6.2014 11:48
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Milan Křepelka:

Není pravděpodobné, že by i původní verze MessageBoxu si pletla tlačítka. Nebyl bys první ani poslední programátor který "opravuje" kód, který se vlastně ani nespouští :`

 
Nahoru Odpovědět  +1 9.6.2014 11:56
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Martin Gabriel:

Když spouštíš program skrze debug, nebo tlačítko start ve VS, tak proběhne kompilace a pokud se v ní objeví nějaká chyba, tak Ti to řekne a zeptá se, jestli chceš otevřít poslední funkční verzi (takové dialogové okno), takže nejspíš spouštíš tu poslední funkční. ;)

Nahoru Odpovědět 9.6.2014 12:32
"Be the change you want to see in the world" - Michael Scofield
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Dej rebuild solutio (viz. Výše) a v průzkumníku se podívej na čas poslední změny.

Nahoru Odpovědět 9.6.2014 13:21
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:

Záhada vyřešena

chyba samozřejmě mezi židlí a klávesnicí :)

díky všímavosti Michala, že se vlastně jedná o úplně jiný messageBox jsem začal hledat "kostlivce ve skříni" - a našel v jedné třídě v bloku try-catch .

Předělávám jeden starší projekt z WF do WPF a už si některé věci nepamatuju

záhadou je jenom to, proč se to projevuje jen na W7 a ne na XP

Editováno 10.6.2014 13:36
 
Nahoru Odpovědět 10.6.2014 13:36
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Michal Žůrek (misaz):

protože na XP je něco jiného než na 7.

Nahoru Odpovědět 10.6.2014 15:26
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.