Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
jakub.maslan:

vytvořil jsem své první forum podle tehle stranky: http://www.dotnetportal.cz/…skusni-forum a vše jede jak má dokud tam nepřidám validace..to mi potom vyhodí chybu kterou přikládám na obrázku.kdyžtak dodám i zdrojáky,ale mám to zkopčené ze stránky uvedené níže.akorát ještě načtu zdroják na web.config jestli by to nemohlo být třeba tam.děkuji za odpověd

 
Odpovědět 1.4.2014 7:14
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
Jiří Gracík:

Mám pocit, že tu s tím nebudeš mít úplně kladnou odezvu.

Nahoru Odpovědět 1.4.2014 7:39
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
David Čápka:

Jejich tutoriál je asi staršího data, validace se dříve dělaly tak, že se generoval JS přímo do kódu stránky, což bylo řekněme nehezké. Nově se validace generují neobtruzivně pomocí jQuery. Abys mohl validovat, musíš si ji do projektu přidat nebo přepnout na starší validační režim.

Nahoru Odpovědět 1.4.2014 7:43
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
jakub.maslan:

no co když si vytvořím v databázi složku scripts..do toho hodím jakýkoliv jquery..?potom vytvořím Global.asax a tam hodim resourcedef..tak by to mělo fungovat ne?

 
Nahoru Odpovědět 1.4.2014 7:51
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
David Čápka:

Když si založíš nový projekt (ne empty), tak tam máš skript manager a v něm jQuery. Nevím teď jak se to tam dává ručně, nikdy jsem to nedělal, když tam už je, ale prostě si založ projekt a vykopíruj si to z toho. Nebo můžeš přepnout do toho staršího režimu, to uděláš ve web.config:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
  <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5" />
  </system.web>
  <appSettings>
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />
  </appSettings>
</configuration>
Nahoru Odpovědět 1.4.2014 8:24
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.