Diskuze: Problém se spuštěním Formu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Problém se spuštěním Formu American English version English version

Avatar
Nightingale
Člen
Avatar
Nightingale:

Čaute, když jsem dneska chtěl spustit svůj nový projekt a v něm nové okno, tak se debugging přerušil a chyba byla na začátku kódu ve Form2 v InitializeCom­ponent(); a k tomu "požadavek se nezdažil." Jinak není to podtržené chyba nastane vždy když to chci spustit. Předem děkuji

 
Odpovědět 23.12.2014 11:52
Avatar
Odpovídá na Nightingale
Michal Štěpánek:

Důvodů může být víc, např. jsi mohl zrušit nějakou komponentu, kterou nějakým způsobem pak zmiňuješ v kódu a pak se neprovede "Initialize components". Nesmazal jsi nějaký label, nebo button, či něco jiného?

Nahoru Odpovědět 23.12.2014 13:06
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Nightingale
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Nightingale:

Začalo se to dělat když jsem udělal menustrip tam jsem vytvořil textbox a menuitem a k němu sem napsal

private void toolStripMenu­Item1_Click(ob­ject sender, EventArgs e)
{
webBrowser1.Na­vigate(toolStrip­TextBox1.Text);
}

(konkrétně ve formu je webový prohlížeč)

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2014 13:30
Avatar
Odpovídá na Nightingale
Michal Štěpánek:

A když toto zakomentuješ, tak to jede?

Nahoru Odpovědět 23.12.2014 14:02
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Nightingale
Člen
Avatar
Odpovídá na Nightingale
Nightingale:

Ale když vše (menustrip,we­browser atd) vymažu tak to jde (postě čistý form). Zkusím je mazat postupně a zkusím zjistit kde se nachází problém.

Editováno 23.12.2014 14:30
 
Nahoru Odpovědět 23.12.2014 14:29
Avatar
Nightingale
Člen
Avatar
Nightingale:

Dobrá, vypadá to, že problém dělá web browser

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2014 14:32
Avatar
Nightingale
Člen
Avatar
Odpovídá na Nightingale
Nightingale:

Dobrá.. řešení jsem našel. Problém byl v Properties - Security a měl jsem zaškrknuté "Enable Clickonce security settings" problém je vyřešen

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2014 14:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.