Avatar
tomkrata
Člen
Avatar
tomkrata:

Jak můžu v kódu napsat do textBoxu dolní index?

 
Odpovědět 6.11.2014 20:29
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Michal Štěpánek:

Do textboxu se píše "neformátovaný" text, takže nijak.

Nahoru Odpovědět 6.11.2014 20:49
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
tomkrata
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
tomkrata:

A je tedy nějaký způsob jak psát dolní index?

 
Nahoru Odpovědět 6.11.2014 20:50
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Andrej Farkaš:

Tipol by som to na nejaký RichTextBox.

Nahoru Odpovědět  +1 6.11.2014 22:25
Live. Love. Learn.
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Michal Štěpánek:

mrkni se sem
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?…
nebo sem
http://www.builder.cz/…ova-odpoved/?…
třeba ti to nějak pomůže...

Editováno 7.11.2014 8:31
Nahoru Odpovědět 7.11.2014 8:30
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.