Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.

Diskuze: Řadkování labelu ve windows forms?

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Řadkování labelu ve windows forms? American English version English version

Avatar
Petr Konecny
Člen
Avatar
Petr Konecny:

Mám picturebox s bublinou a v něm label, jak udělat aby se to samo řadkovalo , abych nemusel u každýho textu psát "\r\n" ?

 
Odpovědět 1.4.2016 17:31
Avatar
Odpovídá na Petr Konecny
Michal Štěpánek:

Jestli se programování teprve učíš, tak se nezatěžuj učením WF a začni rovnou ve WPF, tam toto není problém. Tady bych to řešil textboxem, nastylovaným jako label, textbox má vlastnost "WordWrap". Ve WPF se to řeší TextBlockem.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 1.4.2016 19:06
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Petr Konecny
Michal Žůrek (misaz):

zrušíš mu AutoSize (nastavíš na False) a nastavíš velikost, zalomí se sám.

Nahoru Odpovědět  +1 1.4.2016 20:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.