Diskuze: ReSharper

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) ReSharper American English version English version

Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:

Ahoj, používáte někdo z Vás ReSharper ? Koukám že toho umí mraky ? Doporučíte ?
http://www.jetbrains.com/resharper/

Editováno 6.2.2014 20:06
Odpovědět  +1 6.2.2014 20:06
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:16
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
exyi:

Mám nainstalováno, používal jsem, ale ze začátku mě hodně otravoval - musel jsem toho hromadu povypínat, omezovat atd. a hlavně se mi pak začalo Visual Studio zasekávat takže jsem vypnul ho celý (což je mimochodem skvělá funkce).

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:29
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Petr Nymsa:

Copak znám ho dýl, ale teď jsem hledal jestli umí VS generovat cyhtře konstruktor podle vybraných Properties - neumí. ReSharper ano. Přemýšlím jestli má smyl ho instalovat, ale vypadá hodně dobře :)

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:49
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jan Vargovský:

Smysl to má, ale jak jsem viděl jak to zdegenerovalo jednoho programátora na kurzu, tak mě to odradilo :)

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 22:33
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Lako:

Podle mě fajn. Začínám s tím a umí to parádní věci. Taky tě to drží v nějakých konvencích, které si můžeš přenastavit či povypínat...
Umí to třeba převracet foreache do linqových dotazů...

 
Nahoru Odpovědět 7.2.2014 21:58
Avatar
Miroslav Holec:

Řadu užitečných klávesových zkratek a triků pro ReSharper jsem popsal ve svém článku: https://www.miroslavholec.cz/…io-resharper. ReSharper také pravidelně školím, takže jsem z užitečných klávesových zkratek sestavil i jednoduchý cheat sheet: https://www.miroslavholec.cz/…-cheet-sheet

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:02
Avatar
Posix
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Posix:

Jak ho to zdegenerovalo? :D

Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:29
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Posix
Jan Vargovský:

Tak, ze bez něj neuměl nic napsat :D

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:38
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Neaktivní uživatel:

Myslím, že tam bola chyba asi v niečom inom, nie v R# :D

Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:53
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.