Diskuze: Shuffle

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Shuffle American English version English version

Avatar
KlimiCZ
Člen
Avatar
KlimiCZ:

Ahoj potřeboval bych udělat shuffle ,ale nevím jak to udělat a vím že tady byl machr ,ale ten kod nechapu a potřeboval bych vysvětlit.
Potřebuji poházet pole nebo list s 8 číslama od 1 do 8
Vysvětlujte prosím jako malému děcku protože to absolutně nechápu :)

Odpovědět 18.4.2014 11:25
Nesnaž se zakrýt něco, co jsi provedl úmyslně. Svět je tak malý, že dotyčný se to stejně dozví.
Avatar
Odpovídá na KlimiCZ
Michal Žůrek (misaz):

prostě nějakým cyklem budeš náhodně prohazovat prvky v tom listu

Nahoru Odpovědět 18.4.2014 11:51
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.