Avatar
petr.chatar.anton:

Ahoj lidičky,
napsal jsem si v C# konzolový program a chtěl bych jej na serveru spouštět přes plánovač úloh. Program jako takový jde z příkazové řádky bez problémů spustit, proběhne, vykoná co má a skončí. Pokud jej ale spustí plánovač, spustí se ale nic nevykoná. Plánovač hlásí, že poslední spuštění skončilo s chybou 0xE0434352.
Uměl byste mi někdo poradit, kde je chyba?
Server je Windows 2008 R2 standart Service Pack 1, NET framework 4.

 
Odpovědět 22.6.2015 9:30
Avatar
Honza
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.chatar.anton
Honza:

Ahoj, tohle vypadá na nějakou obecnou chybu ze které toho moc nezjistíš. Zkus se mrknout sem, píšou tam jak zjistit o co jde: http://ig2600.blogspot.cz/…-visual.html

Jinak se ještě ujisti s jakými právy (pod jakým uživatelem) se ti ten program z task manageru spouští. Pes by mohl být zakopaný i tam.

Nahoru Odpovědět 22.6.2015 10:27
Snadnou cestou se daleko nedostanete, je tam velká tlačenice...
Avatar
Odpovídá na Honza
petr.chatar.anton:

Pouštím to pod stejným uživatelem, jako to běželo ručně.

 
Nahoru Odpovědět 22.6.2015 10:39
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.chatar.anton
vodslon:

Tak tady ten problém znám, ale ted jak se to řeší :) , určitě zkus ty práva, ale ono to bylo něco s kontextem toho okna, že on není schopný v TaskSchulder vyvolat to okno, já si dokonce myslím, že jsem jednou musel udělat něco v tom smyslu, že jsem přes task pouštěl script vbs a v tom vbs jsem teprve startoval ten EXE soubor. A taky je tam určitě problém, že Ti běží mimo složku, že třeba občas když máš třeba exe a u toho složku /image tak musíš dát workingfolder jako tu složku s exe, jinak on pak tu složku nevidí a spadne to, ale já si nepamatuji, čím jsem to vyřešil, ale vím, že to byla nějáká totální kravina.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:15
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.chatar.anton
vodslon:

Ale ted jsem si to zkusil a nic jsem tam vymejšlet nemusel a normálně mi to consoly pustilo.

 
Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:21
Avatar
petr.chatar.anton:

No jo, bylo to nastavením adresáře, ve kterém se ten EXE spouští. Dá se to obejít i obyčejným batchem, jde v podstatě o to cd\cesta_k_pro­gramu. On neviděl svoje soubory, na tom to zhavarovalo.

 
Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:41
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na petr.chatar.anton
David Novák:

Zkus si tam přidat nějaké debug výpisy (třeba formou logu), ať vidíš, kam se to dostane a jestli se to vůbec spustí..

Pokud ho to spustí, ale pak někde u něčeho spadne, tak budeš vědět kde a můžeš se podle toho zařídit. Nevím jestli na windows existuje alternativa linuxového strace - zkus pogooglit.. Mohlo by ti taky pomoct ;)

Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:41
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na petr.chatar.anton
David Novák:

Tak vidím, že už vyřešeno.. Každopádně VŽDYCKY ověřuj úspěch/neúspěch otevření souboru. Kdybys to tam měl, hned víš, kde je problém ;)

Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:43
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
petr.chatar.anton:

Díky Všem, jak už jsem psal, přišel jsem na to dneska ráno.

 
Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:44
Avatar
petr.chatar.anton:

No, to tam právěže mám, to mně taky nasměrovalo. Já si ten program hodil do task scheduleru na svý mašině a tam sem tu svojí hlášku právě viděl. Na serveru tu nějak sežralo a skončilo to jen tou chybou.

 
Nahoru Odpovědět 23.6.2015 10:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.