Diskuze: Správce Procesů

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Správce Procesů American English version English version

Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je mozne nejak vytvořit správce procesů. Stačí pouze to jak bych mohl získat seznam běžících procesů. Děkuju za odpovědi

 
Odpovědět 20.1.2014 19:52
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Michal Žůrek (misaz):

seznam běžících procesů získáš pomocí statické metody

Process.GetCurrentProcess()
Nahoru Odpovědět 20.1.2014 20:00
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.