Diskuze: Spustenie aplikacie bez .Net Frameworku

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Spustenie aplikacie bez .Net Frameworku American English version English version

Avatar
TrollKill
Člen
Avatar
TrollKill:

Je mozne spustit aplikaciu vo Visual Basicu 2010 na pocitaci bez .Net Frameworku?
Napr. ked odskrtnej "Enable Application Framework" v nastaveniach projektu?

 
Odpovědět 31.8.2014 18:47
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 31.8.2014 19:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na TrollKill
Jan Vargovský:

.NET už je v dnešní době součást systému, viz http://msdn.microsoft.com/….110%29.aspx. To znamená, že můžeš snížit nároky na co nejmenší verzi .NETu a mít tak aplikaci na co nejvíce platforem v rámci windowsů.

Všichni na fóru píší, že .NET 2.0 je už součást XP, ale podle officiálních stránek, to tak není.

 
Nahoru Odpovědět  +1 31.8.2014 19:19
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Michal Štěpánek:

Tak, tak, .NET se do XP dostává až pomocí aktualizací a ne vždy to jde automaticky...

Nahoru Odpovědět 31.8.2014 20:54
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na TrollKill
Michal Štěpánek:

Nejde, proto se ten jazyk jmenuje VB.NET... :-)

Nahoru Odpovědět 31.8.2014 20:55
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Člen:

Takze nase skolske pocitace s XP ho nemaju :) Takze robit nieco zaskodne vo VB sa neoplati :)

Editováno 1.9.2014 8:31
Nahoru Odpovědět  +1 1.9.2014 8:30
...
Avatar
Odpovídá na Člen
Michal Štěpánek:

To není jisté, že ho nemají, protože dneska spousta aplikací .NET Framework vyžaduje a je dost možné, že se to donainstalovalo při nějaké aktualizaci...

Nahoru Odpovědět 1.9.2014 15:06
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):

.NET je tuším v service packu 2 nebo 3 pro WinXP, takže pokud ho ve škole nemáte vůbec, tak máte nejspíš vyplé aktualizace - což bych považoval za chybu administrátora.

Jako problém bych to neviděl, spousta komerčního SW je v .NET, verze 3.5 už je dnes v každém PC a pokud ne, tak je to problém správce toho počítače, pokud neudržuje SW (včetně OS) alespoň trochu aktuální.

Nahoru Odpovědět 1.9.2014 15:09
:)
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
Člen:

JJ :) vypnute aktualizacie a cely SW neaktualny

Editováno 1.9.2014 15:20
Nahoru Odpovědět 1.9.2014 15:19
...
Avatar
TrollKill
Člen
Avatar
TrollKill:

Ok THX za odpoved

 
Nahoru Odpovědět 6.9.2014 8:54
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.