Diskuze: Spustenie programu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Spustenie programu American English version English version

Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Zdravim
Mam napisany program ktory je ulozeny v zlozke ktoru vytvorilo visual studio. Ak si .exe pretiahnem na plochu tak program nefunguje. Cim to moze byt ?

 
Odpovědět 30.9.2013 12:51
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Tayson
David Čápka:

Program asi potřebuje ještě nějaké soubory.

Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:01
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jakub Lásko[Saarix]:

Já občas měl tento problém, protože jsem dělal statické cesty k souborům, ale jakmile se něco přesune tak už to nefunguje.

Editováno 30.9.2013 13:44
Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:44
Časem je vše možné.
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Tayson:

Ake subory mas na mysli? Nemyslim si zeby potreboval este nejake subory

 
Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:46
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jakub Lásko[Saarix]:

No pokud by při inicializaci třeba načítal nastavení a měl nastavenou určitou cestu svázanou s exe souborem, tak mu to po přesunutí exe souboru nebude fungovat.

Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:49
Časem je vše možné.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tayson
Jan Vargovský:

Jestli nepoužíváš externí soubory, tak nám řekni jakou vyjímku ti to vyhodí :)

 
Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:50
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Kit:

Někteří "programátoři" výjimky zahazují. Pak to samozřejmě nevyhodí žádnou výjimku a pouze "to nefunguje".

Nahoru Odpovědět 30.9.2013 13:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Jan Vargovský:

Jo, to už je jiná kapitola.

Tady myslím tu chybovou hlášku, kterou ti vyhodí přímo ten program před tím, než spadne. V případě console ti to vypíše a v případě WF ti to normálně vyhodí box s textem, ve kterém je text té chyby :)

 
Nahoru Odpovědět 30.9.2013 14:08
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Kit:

To vím. A také vím, že spousta uživatelů to ani nedokáže přečíst, natož opsat do fóra jako součást dotazu, že "něco" "někde" nefunguje, protože to vyhazuje "nějakou" chybu.

Nahoru Odpovědět 30.9.2013 14:13
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Nevyhadzuje mi to ziadnu chybu ani vynimku ... ten program ked sa spusti tak proste vycitava data cez UDP ... a ja ked ho spustim z priecinku kde to ulozilo visual studio tak spusti program a data vycitava a ich rovno aj vypisuje ale ked si spravim odkaz na plochu alebo prekopirujem cely projekt na plochu a spustim tam to .exe tak sa program spusti ale nevycitava nic.

 
Nahoru Odpovědět 7.10.2013 12:59
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.