Diskuze: Stránkování atd.

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Stránkování atd. American English version English version

Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:

Ahoj chci si udělat vlastní Textovej Editor. Ale nevím jak si vytvořít stránkování jako je ve Wordu. A pak jsem se chtěl ještě zeptat jak vytvoři pravítko atd. + Jak umožnit abych mohl do textboxu (nebo tak neco) vkládat obrázky. Děkuji

 
Odpovědět 11.12.2013 15:58
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Zdeněk Pavlátka:

Tohle už přes textBox nepůjde. Asi to nepůjde jinak, než ručně kreslit do pictureBoxu.

Nahoru Odpovědět  +2 11.12.2013 16:09
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.