Diskuze: TableLayoutPanel ve VS

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) TableLayoutPanel ve VS American English version English version

Avatar
Honzs Sedlomn:

Zdravím, jenom bych se chtěl zeptat proč mi do jedné buňky v TableLayoutPanel nejde dát víc jak jedno tlačíko.. Vždycky když ho zkopíruji tak se pro něho vytvoří nová buňka.. Ani přesunout mi ho tam nejde. Díky za odpovědi :)

 
Odpovědět 13.4.2015 14:43
Avatar
Honzs Sedlomn:

No.. Chtěl jsem to vlákno smazat, ale nevím kde :/ Ale vyřešil jsem to pomocí FlowLayoutPanel vložením do bunky..

Editováno 13.4.2015 14:54
 
Nahoru Odpovědět 13.4.2015 14:54
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.