Diskuze: Time Counter - pokročilé stopky/časovač/budík

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Time Counter - pokročilé stopky/časovač/budík American English version English version

Avatar
Daniel Kosík (Ghost4Man):

Ve volném čase občas pracuji na takovém prográmku na pokročilé počítání času. Umí počítat třemi způsoby:

  1. Od nuly nahoru (stopky); zvoní, když čas dosáhne uživatelem zadaného čísla
  2. Od uživatelem zadaného čísla po nulu (časovač), začne hrát, až časovač dosáhne nuly.
  3. Ukazuje čas (hodiny/budík); lze nastavit kdy má "vyzvánět" či "hrát"

Napište co si o tom myslíte.

Odpovědět 20.10.2012 18:19
Všechno na světě můžete chtít. Jenom nemůžete chtít, aby se vám chtělo.
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
TomBen:

S tímhle je dobrá zábava. Dělal jsem si něco podobného, aby mě to upozornilo
na různé věci v online hře, kde bylo třeba něco kliknout po X hodinách
a jinou věc zas po jiné době. Docela mě to bavilo dělat.
Dal jsem si tam i ciferník s analogovou ručičkou a umělo to spouštět exe
po dojetí nebo zůstat v tichém režimu a jen blikat.

Nahoru Odpovědět 20.10.2012 18:40
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Kosík (Ghost4Man)
Kit:

Něco podobného ve značně zjednodušené podobě jsem si udělal na vaření čaje. Je to jen na dva řádky, tak to skoro nic neumí. Jen po několika minutách od spuštění vyskočí okno, že čaj je hotov.

Nahoru Odpovědět 20.10.2012 18:48
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.