Diskuze: Transparent pictureBox

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Transparent pictureBox American English version English version

Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Mediel:

Ahoj,

resim takovy drobny problem. Na formulari mam pictureBox1, kde je nejaky obrazek. Nasledne je tam tlacitko, pomoci ktereho vytvarim za behu dalsi picturebox2 s nejakym obrazkem, ktery bych potreboval aby byl transparentni. Tedy aby se dal vykreslit na ten pixtureBox1.

Obrazek v pictureBoxu2 je typu png. Zkousle jsem nastavit pri vytvareni toho pictureBox2.parent = pictureBox1; Bohuzel to nepomohlo.

Nevite nekdo co s tim?

Odpovědět 20.3.2013 13:28
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mediel
Theodor Johnson:

tak do toho pictureboxu vykresluj pomoci Graphics, tak muzes vykreslit do jednoho nekolik obrazku

Nahoru Odpovědět  +1 20.3.2013 13:31
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Mediel:

Promin, nezminil jsme se, ze musim s tim obrazkem pohybovat pomoci Drag and Drop, to uz udelane mam...

Nahoru Odpovědět 20.3.2013 13:41
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mediel
Theodor Johnson:

a pres BackColor = Color.Transparent to nejde?

Nahoru Odpovědět 20.3.2013 13:46
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Mediel
David Čápka:

To si můžeš přes Graphic udělat jednoduše také, jen budeš odchytávat událost MouseMove a MouseDown nebo jak to je :)

Nahoru Odpovědět 20.3.2013 13:51
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.