Diskuze: Tvorba Aplikací

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Tvorba Aplikací American English version English version

Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:

Ahoj už sem se ptal dost ale dostal sem podle mně docela fajn nápad. Napadlo mně udělat program ve kterém by byl textbox kam by se vkládal kód a tlačítko kterým by se to zkoušelo tak například do textboxu by uživatel vložil

command{"cas"}|{time}

a při stisknutí tlačítka by to spustilo konzoli do které kdyby napsal "cas" tak by mu v té konzoli vyjel aktuální čas. já bych potřeboval vědět jak za 1. z toho

command{"cas"}|{time}

získat že chci přidat příkaz a získat ty hodnoty mezi tima zavorkama a za 2. když si tohle udělám a poskládám si například do jiného textboxu ten kód jak ho importovat do té konzole. Děkuju :)

Editováno 9.11.2013 14:25
 
Odpovědět 9.11.2013 14:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.