Diskuze: ukol do školy

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) ukol do školy American English version English version

Avatar
zelingerka.M
Člen
Avatar
zelingerka.M:

ahoj lidi potřebovala bych pomoct s jedním programem do školy..ten soubor mám v exe ale potřebovala bych ho předělat do c#

 
Odpovědět 10.11.2013 17:18
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na zelingerka.M
Kit:

Hmm, tak to nevím, co bych s tím exe dělal. Ani ti nemám jak poradit, co máš špatně. Bez zdrojáku se blbě radí.

Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
zelingerka.M
Člen
Avatar
zelingerka.M:

Program má dělat to že si zvolim ze tří možností jako např čísla od 0 do 50 a vypíše se mi 10 náhodných

 
Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:31
Avatar
Michal Martinek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na zelingerka.M
Michal Martinek:

Co takhle to udělat poctivě? Zkus to a když nebudeš vědět, tak hledej, nebo se ptej.
Tohle použij s rozumem:
No je tu na devbooku i krásný seriál o disassemblování: http://www.itnetwork.cz/…ani-programu
No a jestli je to psané v C#, tak zkus JetBrains DotPeek: http://www.jetbrains.com/decompiler/

 
Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.