Avatar
JOF
Tým ITnetwork
Avatar
JOF:

Ahoj,
mám funkční WCF službu a potřeboval bych udělat nějaký user control,
který by ji na pozadí využíval. Nevím, jak na to, když nemohu
použít service reference. Poradí někdo?
Dík!

 
Odpovědět 11.6.2014 15:58
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:

WCF jsem nikdy nezkoušel, ale jak jsem se koukal na nějaký samplíky, tak tam nevidím problém.

Vygeneruje to klienta, který pracuje s tou službou podobně u WS.

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2014 17:17
Avatar
nagyj15
Člen
Avatar
nagyj15:

Neviem co chces presne urobit, ci sa requestnut s usercontrolom na svoj servis, a potom spracovat vysledok, alebo potrebujes pouzit nejake Class co mas vo wcf???

 
Nahoru Odpovědět 26.6.2014 12:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.