Avatar
petrbeltimone:

Hi,

mam nasledujici kod:

var Ip = "10.0.0.68";
var client = new HttpClient();
var url = "http://" + Ip + "/GET NOWORNEXT EPG { \"count\" : \"30\", \"group\" : 6, \"epgNowOrNextFlag\" : \"1\", \"startIdx\" : \"0\" } ";
var response = await client.GetAsync(url);
var result = await response.Content.ReadAsStringAsync();

Tak a ted problem:

  1. Ve Win10 funguje, v emulatoru mob. tel. funguje
  2. Pri testu na Lumia 950 - chyba 301 - tuto chybu vraci i prohlizec Edge v mobilu

Sedel jsem nad tim do pul ctvrte do rana... nic..

 
Odpovědět 7. července 11:06
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:

no.. zrejme ti nesedi IP ne? 10.0.0.68 asi nevypada na public ip tveho serveru.. a asi to bude tvuj server s odaty?

 
Nahoru Odpovědět 7. července 11:28
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
petrbeltimone:

IP je ok, v tom problem neni, to by to nefungovalo v emulatoru a ve windows..

 
Nahoru Odpovědět 7. července 12:02
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Marian Benčat:

fungovalo, protoze to mas propojeny nahost a sdili nektere sitove veci ne?

Editováno 7. července 12:13
 
Nahoru Odpovědět 7. července 12:11
Avatar
Odpovídá na petrbeltimone
Petr Čech (czubehead):

Zkus se tam dostat přes proxy nebo VPN, uvidíš, že to nepůjde. Budeš muset nakonfigurovat router tak, aby byla ona IP dostupná i zvenčí a potom k němu přistupovat pomocí veřejné IP. Pravděpodobně to bude ipv6, k té se dostaneš takto:
http://[ip]
EDIT: ta fíčura na routeru se jmenuje NAT, ale někteří operátoři to nemusí umožňovat

Editováno 7. července 12:46
Nahoru Odpovědět 7. července 12:45
Why so serious? -Joker
Avatar
petrbeltimone:

Hi, ale ja jsem v lokalni siti..
Tak znovu: na zarizeni s Windows funkcni, na mobilnim emulatoru funkcni, na Lumia 950 nefunguje. Vsechny zarizeni jsou pripojeny do stejne site...

Trosku jsem to zkoumal.. vypada to na problem jinde..

pri debugu PC je hodnota uri.AbsoluteUri:

"http://10.0.0­.68/SET%20STB%20ME­DIA%20CTRL%20%­7B%22type%22:%22tv%­22,%22action%22:%22star­t%20query%20sta­tus%22%7D"

No a kdyz si napriklad otevru firefox, pustim k nemu fiddler a zadam ten samy retezec:

tak fiddler hlasi, ze byl request na:

http://10.0.0.68/…status%22%7D

 
Nahoru Odpovědět 7. července 13:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.