Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:

Ahoj,
jaký datový typ mám zvolit, pokud mám obsah toto ? (/$$$$$$)

 
Odpovědět 21.8.2014 14:05
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:

Ten tam právě nejde.

Error   1       Value of type 'String' cannot be converted to '1-dimensional array of String'.
Editováno 21.8.2014 14:09
 
Nahoru Odpovědět 21.8.2014 14:09
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:

//double post

Editováno 21.8.2014 14:09
 
Nahoru Odpovědět 21.8.2014 14:09
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek (misaz):

pole stringů, píše ti to v té chybě. Pošli ukázku kódu kde to používáš.

Nahoru Odpovědět 21.8.2014 14:42
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
MadaraCZech:

Už jsem na to přišel sám, zapomněl jsem {} u pole.

 
Nahoru Odpovědět  +1 21.8.2014 14:58
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
MadaraCZech:

Nevíš co s tímhle ?

vysledek(i) = vysledek(i) + art(i)

Např. i = 10, tak aby vysledek(i) byla proměnná vysledek10.

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2014 15:07
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek (misaz):

nevím co je v těch proměnných.

Nahoru Odpovědět 21.8.2014 15:11
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:

Už jsem to vyřešil :D.

Co tohle ?

Error   1       Property 'Chars' is 'ReadOnly'.
vysledek(i) = vysledek(i) + art(i)
Editováno 21.8.2014 15:25
 
Nahoru Odpovědět 21.8.2014 15:25
Avatar
Lukáš Křehula
Redaktor
Avatar
Lukáš Křehula:

Nebylo by od věci napsat, co je vysledek(i) & art(i)
Jestli se snažíš sečíst integer a char tak ti to asi nepůjde.

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2014 16:32
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek (misaz):

ve VB nejdou ovlivňovat znaky Stringu.

Nahoru Odpovědět 22.8.2014 17:14
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Petr Čech (czubehead):

Jestli jsem to pochopil dobře, tak vysledek(i) je funkce, co něco vrací...no a tomu prostě nic přiřadit nejde- je to readonly

Nahoru Odpovědět 23.8.2014 16:44
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Michal Žůrek (misaz):

výsledek je jak jsme se dozvěděli String a výsledek(i) vrátí znak toho stringu na pozici i. Tento znak je readonly, tudíž do něj nemůže nic dosadit. String je vesměs readonly pole.

Nahoru Odpovědět 23.8.2014 16:47
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.