Diskuze: Vbscript

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Vbscript American English version English version

Avatar
N-nojmi
Člen
Avatar
N-nojmi:

zdravím, mohl by mi někdo vysvětlit význam jedné řádky ve Vbscriptu?

Zde je blok kódu ve kterém se nachází:

'.Script &= "  Dim FSO, Folder, FolderPathOuput, Files, File, FileTextStream" & vbCrLf
        '.Script &= "  Set FSO = CreateObject(""Scripting.FileSystemObject"")" & vbCrLf
        '.Script &= "  FolderPathOuput = FSO.BuildPath(""" & Session.Options("DIR_FRANK_Path") & """, """ & pathOdes & """)" & vbCrLf
        '.Script &= "" & vbCrLf
        '.Script &= "  Set Folder = FSO.GetFolder(FolderPathOuput)" & vbCrLf
        '.Script &= "  Set Files = Folder.Files" & vbCrLf
        '.Script &= "  For Each File In Files" & vbCrLf
        '.Script &= "    If LCase(FSO.GetExtensionName(File.Path)) = """ & extensionName & """ Then" & vbCrLf
        '.Script &= "      Set FileTextStream = FSO.OpenTextFile(File.Path, 1)" & vbCrLf
        '.Script &= "      MPageForm." + GenMPage.PropertyName("FrankStrojExport") + ".Value = MPageForm." + GenMPage.PropertyName("FrankStrojExport") + ".Value + vbCrLf + FileTextStream.ReadAll" & vbCrLf
        '.Script &= "      FileTextStream.Close()" & vbCrLf
        '.Script &= "      File.Move(File.Path + ""."" + CStr(Year(Now)) + Right(""0"" + CStr(Month(Now)), 2) + Right(""0"" + CStr(Day(Now)), 2) + Right(""0"" + CStr(Hour(Now)), 2) + Right(""0"" + CStr(Minute(Now)), 2) + Right(""0"" + CStr(Second(Now)), 2) + "".bak"")" & vbCrLf
        '.Script &= "      File.Delete True" & vbCrLf
        '.Script &= "    End If" & vbCrLf

jde mi konkrétně od řádek:

.Script &= "  For Each File In Files" & vbCrLf

Předem díky

Odpovědět 4.6.2014 13:39
Není hloupých lidí, jen lidí co málo používají google...
Avatar
Odpovídá na N-nojmi
Luboš Běhounek (Satik):

Cyklus přes všechny soubory v Files - takže asi přes soubory té složce z FolderPathOutput.

Nahoru Odpovědět  +1 4.6.2014 13:46
:)
Avatar
N-nojmi
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
N-nojmi:

takže je to to samé jako v C# cyklus foreach?

Nahoru Odpovědět 4.6.2014 13:55
Není hloupých lidí, jen lidí co málo používají google...
Avatar
Odpovídá na N-nojmi
Luboš Běhounek (Satik):

ano, for each je to same jako foreach :)

Nahoru Odpovědět  +1 4.6.2014 14:08
:)
Avatar
N-nojmi
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 4.6.2014 14:11
Není hloupých lidí, jen lidí co málo používají google...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.