Diskuze: vice procesu najednou

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) vice procesu najednou American English version English version

Avatar
Neaktivní uživatel:

navim zda je to mozne, ale rad bych v terminalu udelal vice procesu najednou

treba 1 proces by neustale ukazoval v titlu aktualni cas a druhy proces by bylo treba Console.ReadLine(); :)

dekuji moc za kazdou radu :)

Odpovědět  +1 31.10.2013 19:19
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
noName:

Mrkni sem:

http://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/system.componentmodel.backgroundworker.aspx
 
Nahoru Odpovědět 31.10.2013 20:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.