Diskuze: Více tříd v ClassLibrary

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Více tříd v ClassLibrary American English version English version

Avatar
no.good
Člen
Avatar
no.good:

Zdravím, chci se zeptat jestli v ClassLibrary můžu vytvořit víc tříd, jelikož jsem to zkoušel, a když jsem to pak implementoval do nového programu, tak mi šlo použít jen první třídu, která byla vytvořena na začátku. Nebo musím mít pro každý ClassLibrary jenom maximálně jednu třídu? Díky

 
Odpovědět 8.12.2013 12:20
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na no.good
Jan Vargovský:

Měl jsi je veřejné přístupné?

 
Nahoru Odpovědět  +1 8.12.2013 12:24
Avatar
no.good
Člen
Avatar
no.good:

Tak na to jsem bohužel zapomněl. Jj bylo to tím. :)Díky

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2013 13:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.