Diskuze: Viditelnost strip separátoru

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Viditelnost strip separátoru American English version English version

Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
tato možnost tam je, ale její nastavování nemá na nic vliv. Už jsem se setkal s problémem při ukotvení - objekt nesmí být ukotven. Ale separátor tuto možnost ani nemá - tak v čem vězí ten problém? Děkuji.

 
Odpovědět 21.7.2012 6:25
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:

Vytvořil jsem StripMenu, vložil do něj 2 položky a mezi ně separátor. Tomu jsem dal visible = false. Vše fungovalo dle očekávání.

Nahoru Odpovědět 21.7.2012 7:55
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:

Chyba byla v podmínce,... :)

 
Nahoru Odpovědět 21.7.2012 8:05
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.