Diskuze: Visual Basic htpasswd downloader

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Visual Basic htpasswd downloader American English version English version

Avatar
David
Člen
Avatar
David:

Dobrý den, jak mám prosím udělat abych přes webclienta mohl stahovat soubory na kterých je htpasswd heslo, děkuji...

Editováno 3.8.2014 23:30
 
Odpovědět 3.8.2014 23:30
Avatar
Odpovídá na David
Michal Žůrek (misaz):

Nijak, server ti je nepošle.

Nahoru Odpovědět 3.8.2014 23:50
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
David:

jj ale když to heslo znám? :D

Editováno 3.8.2014 23:59
 
Nahoru Odpovědět 3.8.2014 23:58
Avatar
David
Člen
Avatar
David:

Je to na mým serveru :-) takže všechno znám, jenom bych to potřeboval kvůli zabezpečení aby se mi stáhly soubory kde je htaccess...
Aby to jenom moje aplikace stáhla...

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2014 0:01
Avatar
Odpovídá na David
Vojtěch Pospíchal:

Jediný způsob jak dostat ze serveru soubor je FTP.

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2014 0:16
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

pokud píšeš v C# naimportuj si knihnu Micrsoft.Visu­alBasic, pokud ve VB máš ji naimportovanou defaultně.

My.Computer.Network.DownloadFile("ftp://adresaserveru.com/htpasswd", "kam to chceš uložit na disku", "user", "password")

no a pka si to načteš z cesty co zadáš do druhého parametru.

Nahoru Odpovědět 4.8.2014 10:16
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David
Člen
Avatar
David:

Díky :)

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2014 14:38
Avatar
Odpovídá na David
Michal Žůrek (misaz):

není zač, příště použij tlačítko odpovědět.

Nahoru Odpovědět  +1 4.8.2014 19:04
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.