Avatar
kopecek
Člen
Avatar
kopecek:

Ahoj všem,

pomalu se seznamuji s VB, ale potřeboval bych prosím od Vás zkušenějších pomoci s následujicím:

Máme v oddíle zařízení, které zaznamenává údaje o závodníkovi. Pro komunikaci se zařízením používáme program Terminál, pomoci kterého se data načtou do jeho textového okna, kde je označím, zkopíruji do textového souboru, který pak načtu do excelu a zpracuji. Data ze zařízení se zobrazují v textovém okně tak, že přes program Terminál pošlu textový soubor ve kterém jsou napsány dva řádky:

DUMP
KONEC

Ve VB jsem zkoušel se připojit k seriovému portu na kterém je dané zařízení (což mi fungovalo), ale nevím jak odestat příslušný textový soubor a načíst data do Listview.

Prosím pomůže mi někdo s tím?

Předem moc děkuji

 
Odpovědět 4.6.2015 19:39
Avatar
pracansky
Člen
Avatar
Odpovídá na kopecek
pracansky:

Záleží jak jsi na tom ze C#pem ;) Pokud by sis to byl schopný přepsat ze C#pu tak s ovládáním sériového portu ti můžu pomoct. Není to nic složitého. Ve VB to bude hodně podobné ale tu syntaxi neumím. :(

 
Nahoru Odpovědět 7.6.2015 23:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.