Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
GamerClassN7:

Nemohl by mi někdo poradit a vysvětlit jak se odzipovává soubor v .NET ?

Editováno 19.6.2015 10:24
Odpovědět 19.6.2015 10:23
Per Aspera Ad Astra
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na GamerClassN7
Lako:
Imports System.IO
Imports System.IO.Compression

Module Module1

    Sub Main()
        Dim startPath As String = "c:\example\start"
        Dim zipPath As String = "c:\example\result.zip"
        Dim extractPath As String = "c:\example\extract"

        ZipFile.CreateFromDirectory(startPath, zipPath)

        ZipFile.ExtractToDirectory(zipPath, extractPath)
    End Sub

End Module

převzato z :
https://msdn.microsoft.com/…ary/ms404280(v=vs.110).aspx?cs-save-lang=1&cs-lang=vb#code-snippet-1

 
Nahoru Odpovědět  ±0 19.6.2015 10:38
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Odpovídá na GamerClassN7
Člen:

.NET Framework to má v sebe zabudované... Avšak odporúčam ti použiť knižnicu DotNetZip - http://dotnetzip.codeplex.com

Nahoru Odpovědět 19.6.2015 10:43
...
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
Odpovídá na Lako
GamerClassN7:

tento kód jsem taky našel ale je na nic, jelikož pokud chci soubor pak spustit spustí se mi nekonečné vypisování chyb, jelikož nijak nejde kontrolovat postup extahace alespoň jsem na to nepřišel :(

Nahoru Odpovědět 20.6.2015 11:22
Per Aspera Ad Astra
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
Odpovídá na Člen
GamerClassN7:

A je to dll opensource ? potřebuji aby to bylo pod volně použitelnou licencí a na těch stránkách sem zmínku o licenci nenašel :(

Nahoru Odpovědět 20.6.2015 11:25
Per Aspera Ad Astra
Avatar
GamerClassN7
Člen
Avatar
Odpovídá na Člen
GamerClassN7:
  • navíc ten kód furt má problém že není definovaný ZipFile zatím vše co jsem zkoušel mi nepomohlo :(
Nahoru Odpovědět 20.6.2015 11:43
Per Aspera Ad Astra
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.