Diskuze: Visual basic - vyrovnávací paměť

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Visual basic - vyrovnávací paměť American English version English version

Avatar
kopecek
Člen
Avatar
kopecek:

Ahoj všem,
pomalu si začínám tykat s VB, ale narazil jsem na jeden problém.
potřeboval bych prosím ukázat, jak by měl vypadat zápis kódu, který mi načte data z vyrovnávací paměti do listboxu.

pokud bude někdo tak ochotný, prosím o zápis pro tupce.

Předem moc děkuji.

 
Odpovědět 21.5.2015 23:04
Avatar
Odpovídá na kopecek
Michal Štěpánek:

Jak to myslíš, "data z vyrovnávací paměti"?

Nahoru Odpovědět 22.5.2015 7:31
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
kopecek
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
kopecek:

Tak trochu jinak, kamarád mi poskytl zdrojové kódy k programu, který používame v rádiovém orientačním běhu pro zpracování výsledku. Program komunikuje s tiskárnou a čtečkou čipů (2 v 1), ale program je napsán v VB6 a já ho potřebuji převést do visual expres 2010, nenašel by se zde někdo, kdo by mi s tím pomohl?

 
Nahoru Odpovědět 23.5.2015 15:41
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.