Diskuze: Visual studio

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Visual studio American English version English version

Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
NeonMaster:

Ahoj.Chtěl jsem se zeptat kolik stojí a kde mám koupit Visual studio. Teď řeknete že si to mám vygooglit ale já jsem googlil našel jsem cenu od 2000kč až po 10 000kč a ještě k tomu různé verze jako ultimate, upgrade, profesional. Můj dotaz tedy zní: Kde můžu VS koupit? Kolik doopravdy stojí? Jaký je rozdíl mezi verzemi? A můžu si koupit VS2012? mám totiž sedmičky a osmičky zatím dávat nechci.

A ještě slyšel jsem že můžu na střední nebo vysoké škole (zatím chodím na základku) se to dá dostat zdarma jakože jsem student. To funguje jak?

 
Odpovědět 1.3.2015 21:49
Avatar
Kafac
Člen
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Kafac:

Na SŠ a VŠ (není to všude)dostaneš myslím číslo studenta a s tím můžeš jít třeba na Dreamspark,tam zadáš číslo studenta měl by si dostat nový OS,Visual studia a veškerý frameworky.Takhle jsem to aspoň slyšel,tak to snad tak bude.

Nahoru Odpovědět  +1 1.3.2015 21:52
"Lepší, než předpovídat budoucnost, je vytvořit ji." Bill Gates
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Jan Vargovský:

To co si našel zhruba platí, až na ty ceny :D http://www.visualstudio.com/…-overview-vs

VS Community je zdarma. Je to akorát přejmenovaná proffesionál verze. Kupovat VS si na vlastní náklady fakt nechceš. Nejlevnější verze stojí v řádek deseti tisíců a ultimate zase o další řád výše :)

 
Nahoru Odpovědět 1.3.2015 23:11
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

Takže když si stáhnu vs comunity mam vs profesional zdarma?
Je i VS comunity pro sedmičky?

 
Nahoru Odpovědět 1.3.2015 23:16
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

Tak proč by si to nekdo kupoval když to muze mit zdarma?

 
Nahoru Odpovědět 1.3.2015 23:18
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Jan Vargovský:

Nemůžeš to použít pro komerční účely ve společnosti. Ta verze je pro lidi, kteří pracují sami, popřípadě s někým, ale na nějakým OS projektu.

 
Nahoru Odpovědět 1.3.2015 23:22
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

Ja věděl ze v tom bude nějaký háček.... Ale tohle mi zrovna moc nevadí :D .
Diky za odpověď. :)

 
Nahoru Odpovědět 1.3.2015 23:24
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

Teď se to snažím stáhnout a pro Windows 7 to nejde. Jsou nějaké dvě verze jedna pro Windows a druhá pro Windows Destkop. Já mám tu pro windows desktop ta je i pro Windows 7 ale ta druhá ta jenom pro Windows je lepší jenomže jde nainstalovat pouze pro Windows 8.1 :( . Tady to je http://www.visualstudio.com/…ress-vs.aspx

Jestli to jde i pro Windows 7 tak mi prosím pošli link 8|

 
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 11:38
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Jan Vargovský:

Máš nainstalované poslední SP?

 
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 12:48
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

Šel jsem do vlastností systému a je tam napsané jenom Windows 7 Ultimate. Takže asi nemám kdybych měl nějaký SP tak to by tam bylo napsané za tím že? Jestli ne tak kde to zjistím?

 
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 13:22
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
tomasmanhal:

Zapni si aktualizace. SP1 je uveden pod tím názvem systému ve vlastnostech ;-)

Editováno 2.3.2015 13:24
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 13:24
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
NeonMaster:

Takže aktualizoval jsem a ve vlastnostech systému nemám napsané že mám nějaký SP ale přitom aktualizace proběhla v pořádku nic neházelo to žádnou chybu a chovalo se to tak jak má nainstaloval jsem všechny důležité aktualizace ale počítač dělá jako by tam nebyly :( (ano restartoval jsem PC dokonce dvakrát)

 
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 14:17
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
tomasmanhal:

Zvláštní...já to tam mám.

Nahoru Odpovědět 2.3.2015 14:31
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Michal Žůrek (misaz):

To je zcela logické, že verze pro Windows nelze na 7 sprovoznit, protože v te se dají dělat jenom Modern UI aplikace pro Windows 8 a Windows Phone. ANi jeden typ na sedmičkách nefunguje. Stáhni si klasicky Visual Studio for Windows Desktop.

Nahoru Odpovědět 2.3.2015 15:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
NeonMaster:

Takže dokud nebudu mit Windows 8 tak nemuzu mit Visual Studio for Windows ? :(

 
Nahoru Odpovědět 2.3.2015 17:03
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Michal Žůrek (misaz):

a na co potřebuješ Windows. Přece snad chceš vyvíjet normální desktopové aplikace. Nebo ne?

Nahoru Odpovědět 2.3.2015 21:36
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
BlugW:

VS for Windows = "Modern" Aplikace (Aplikace pro Win8/8.1)
VS for Desktop = Obyčejné Aplikace jak je všichni známe

Takže logicky si nemůžeš nainstalovat VS for Windows na Windows 7 :)

Editováno 2.3.2015 23:59
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 2.3.2015 23:59
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na BlugW
NeonMaster:

Dobře tak jo.
Ale proč tady byla řeč o sp ?

 
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 9:37
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
BlugW:

Nevím, asi tě špatně pochopili. :)

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 13:06
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Jan Vargovský:

Protože to je taky jedna z chyb, která se často objevuje při instalaci VS.

 
Nahoru Odpovědět  ±0 3.3.2015 16:49
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
NeonMaster:

Takže se mi nějak podařilo do počítače nainstalovat service pack (chvíli to trvalo) a už jde nainstalovat vs community(které se taky instalovalo asi 2 hodiny) ale funguje.
Takže na to abych měl Visual Studio 2013 Community stačí service pack. :) a to je lepší než visual studio for windows desktop. :)

Editováno 4.3.2015 15:08
 
Nahoru Odpovědět 4.3.2015 15:07
Avatar
Odpovídá na NeonMaster
Michal Štěpánek:

Můžeš aspoň naznačit, v čem je lepší? Dělám ve VS 2013 for WD express a přemýšlel jsem o "community"... Rád bych věděl o nějakých rozdílech, abych se případně mohl lépe rozhodnout...

Nahoru Odpovědět 4.3.2015 20:42
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
chylik.lukas
Člen
Avatar
chylik.lukas:

celkove vs je celkem zabugovane

Nahoru Odpovědět  -7 5.3.2015 1:18
www.banan.cz Webové stránky pro každého.
Avatar
Odpovídá na chylik.lukas
Michal Štěpánek:

Když nevíš, co je bug, tak se radši nevyjadřuj

Nahoru Odpovědět  +1 5.3.2015 9:36
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na chylik.lukas
NeonMaster:

Jak zabugovane podle me je to asi nejlepší IDE co existuje. A když to jde tak píšu v nem.

 
Nahoru Odpovědět 5.3.2015 11:01
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
NeonMaster:

Je nekolik visual studii express jsou pro weby express, pro windows desktop express atd. ale tady to je jako vsechny ty visual studia (a ještě trochu navic )dohromady můžeš dělat desktopové aplikace muzes delat weby prostě to umi uplne vsechno. A nepotřebujes nekolik různých IDE protože to taky
ma kopu jazyků.

 
Nahoru Odpovědět 5.3.2015 11:26
Avatar
NeonMaster
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
NeonMaster:

:D
Chudak ma prvni komentář a hned minuska :` o_O

Editováno 5.3.2015 11:30
 
Nahoru Odpovědět 5.3.2015 11:29
Avatar
Erik Cupal
Člen
Avatar
Erik Cupal:

Ohledně toho zvýhodnění pro studenty - už dlouhou dobu běží Microsoft Dreamspark, lze tam zdarma sehnat placené vývojářské nástroje (Visual Studio, Windows Server, ...). Na ověření navíc stačí jen ISIC :).

 
Nahoru Odpovědět 5.3.2015 12:16
Avatar
O.S.DV.F
Člen
Avatar
O.S.DV.F:

Jsem si taky dlouhou dobu říkal, k čemu to Community je. Teď už to vím. Ono to nasadí brouka do hlavy, když to mají plácnuté přímo na domovské stránce visualstudio.com. Právě jste si ušetřili další vlákno. Gratuluji. Právě jich u C# máte 20001.

Editováno 6.3.2015 18:57
Nahoru Odpovědět  +1 6.3.2015 18:55
Jo! Zkompilovalo se to!
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Diskuze se pomalu, ale jistě se vzdaluje daleko od tématu. Zavírám.

Editováno 6.3.2015 19:15
Nahoru Odpovědět 6.3.2015 19:14
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Tato diskuze byla označena moderátorem jako nekonstruktivní a myslíme si, že nemá pro veřejnost příliš vysokou hodnotu. Členy můžete samozřejmě stále oslovit soukromě a to formou zpráv nebo chatu.

Zobrazeno 34 zpráv z 34.