Diskuze: Vlastní ukládací formát

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Vlastní ukládací formát American English version English version

Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:

Prosim vás, jde vytvořit příkaz, aby při ukládaní šlo zvolit formát, který já chci? Myslím tím jště neexistující formát.

 
Odpovědět 3.8.2015 12:10
Avatar
Nahoru Odpovědět 3.8.2015 12:12
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
vodslon:

Ahoj, co je Mystlím tím ještě neexistující formát?

 
Nahoru Odpovědět 3.8.2015 15:18
Avatar
Odpovídá na vodslon
Michal Žůrek (misaz):

myslí přesně to co se popisuje v těch článcích.

Nahoru Odpovědět 3.8.2015 15:22
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:

Proste ze skrz muj program se bude ukladat soubor rekneme .bfp ( tato pripona neexistuje) a jen v mem programu se soubor otevre

 
Nahoru Odpovědět 3.8.2015 15:46
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Jan Vargovský:

Já si můžu otevřít jakýkoliv soubor... To by sis musel hrát s právy, abys tomu zamezil.

 
Nahoru Odpovědět 3.8.2015 16:19
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:

No treba, jak ma gimp svuj soubor a ten lze otevrit jen v gimpu, tk neco takoveho

 
Nahoru Odpovědět 3.8.2015 16:24
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
patrik.valkovic:

Registruj si v OS svoji příponu, vymysli si strukturu souboru a ulož ho třeba binárně. Kdo nebude znát strukturu, tak soubor neotevře.

Nahoru Odpovědět 3.8.2015 16:26
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.