Avatar
honza.krivanek:

Ahoj mám zase jen určitě triviální začátečnickej dotaz.
Ve visualfox lze volat proceduru (metodu) nebo funkci
tímto způsobem jednoduchým

nazevFunkce="necoudelej"
do &nazevFunkce
procedure necoudelej
kod procedury
endProcedure

a spustí to tu funkci určenou v název funkce
určitě to jde i ve VB.net
Dík za nakopnutí či facku 8-)
Honza

Editováno 1.10.2014 13:12
Odpovědět 1.10.2014 13:09
i pád na hubu je pohybem vřed
Avatar
Odpovídá na honza.krivanek
Michal Štěpánek:

Samozřejmě, že to jde... Co vlastně chceš vědět? Jak to udělat ve VB.NET?
volání funkce nebo procedury

nejakynazev()

samotná funkce nebo procedura

Public Sub nejakynazev()
... tady je to, co chceš, aby to dělalo
End Sub
Editováno 1.10.2014 16:31
Nahoru Odpovědět 1.10.2014 16:31
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
honza.krivanek:

Ahoj a díky, jasně, v tom volani doplnim parametr a pak to třeba select caste rozdělim na jednotlivé části
Public Sub nejakynazev(byval cochci as string )
select case cochci
....
... tady je to, co chceš, aby to dělalo
...
End Sub

V podstatě je to rozebraný to co dělá foxka...

Nahoru Odpovědět  +1 1.10.2014 16:39
i pád na hubu je pohybem vřed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.